Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Showroom

Het assortiment van de Panhuijsen Groep omvat vele artikelen, hulpgereedschappen en machines, die voor de klant nog enige toelichting vereisen voor een optimaal gebruik.
Daarvoor heeft Panhuijsen een moderne showroom ingericht, waar de meeste machines demonstratie gereed staan opgesteld.


Vele van onze afnemers en potentiele klanten nodigen wij uit om in onze showroom de machines of apparaten te komen testen, eventueel met uw eigen producten of materialen.
Uiteraard staat ons verkoopteam U van harte bij voor een goed en juist advies.

De showroom heeft daarnaast een functie als afhaalbalie, waar u de goederen direkt kunt meenemen.

Waar wij voor staan

Panhuijsen luistert naar de klant. Speelt in op wat er leeft in de markt en de branche en is voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Het leveren van verpakkingsmaterialen en -machines is uiteraard het uiteindelijke doel. Panhuijsen is zich echter bewust van het feit dat de klant meer wil dan leveringen alleen. Advisering op het brede terrein van verpakken is dan ook de toegevoegde waarde die Panhuijsen levert.
Showroom
Magazijn
Service
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.