Verpakkingsmaterialen

Een bijzonder groot assortiment

Zoek je geschikt verpakkingsmateriaal of verpakkingsaccessoires? Panhuijsen is dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken of verzenden heeft. In onze webshop vind je daarom allerlei soorten verpakkingsmateriaal. Van dozen, pallets en verpakkingen tot etiketten en magazijnartikelen. 

Daarnaast bieden we via Boxsupply nog de mogelijkheid om verpakkingsmateriaal te bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zelfs het op maat maken van uniek verpakkingsmateriaal is mogelijk. 
Kortom, haal meer uit je verpakkingsmateriaal en neem een kijkje in onze webshop. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze verpakkingsexperts via 013 583 58 35.    

ONS ASSORTIMENT

Zoek en bestel online

Bedrukte dozen op maat

Het juiste formaat, met jouw uitstraling

Boxsupply

Een Panhuijsen onderneming

Schades aan producten door transport? Klachten van de ontvanger van jouw product over de omvang van de verpakking? Op zoek naar een golfkartonnen verpakking waarin jouw product tot zijn recht komt? Kies dan voor een oplossing van Boxsupply, de specialist in het op maat maken en bedrukken van jouw verzendverpakking. Bij Boxsupply bestel je stevige verpakkingsdozen waar je je producten zorgeloos mee verzendt.