Verpakkingsmaterialen in Alkmaar nodig?

Panhuijsen levert door geheel Nederland

Ben je op zoek naar geschikt verpakkingsmateriaal of verpakkingsaccessoires? Panhuijsen is dé groothandel in verpakkingsmaterialen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. In onze verpakkingsmateriaal webshop vind je daarom allerlei soorten verpakkingsmateriaal. Van dozen en pallets en verpakkingen tot etiketten en magazijnartikelen. 

Daarnaast bieden we via Boxsupply nog diverse mogelijkheden om jouw verpakkingsmateriaal te ontwerpen door het bedrukken en zelfs het op maat maken van verpakkingsmateriaal. Kortom, neem een kijkje in onze webshop om het verpakkingsmateriaal uit te zoeken waarmee je jouw producten op professionele wijze kunt verpakken, verzenden of beschermen.    

Ons assortiment

Zoek en bestel online

Bedrukte dozen op maat

Het juiste formaat, met jouw uitstraling

Boxsupply

Een Panhuijsen onderneming

Schades aan uw product door transport? Klachten van de ontvanger van uw product over de omvang van de verpakking? Op zoek naar een golfkartonnen verpakking waarin uw product tot zijn recht komt? Kies dan voor een oplossing van Boxsupply, de specialist in het op maat maken en bedrukken van uw verzendverpakking. Bij Boxsupply bestel je stevige verpakkingsdozen waar je je producten zorgeloos mee verzendt.