Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Qcharity

Het goede doelen project van de QPartners

Qcharity ® - een andere dienst-project

In 2009 was er een Qpartner met een spontane visie: Zouden we niet aan klanten, leveranciers, en de Qpartners zelf een deel van onze omzet kunnen vragen uit de verkoop van Qproducten voor het goede doel ?

Zo gezegd, zo gedaan. Geïnspireerd door de hulporganisaties van de grote dienstverlenende organisaties werd het Qcharity project ontwikkeld.

Het concept: tijd beperkte promoties voor geselecteerde Qproducten, uit te voeren in de hele groep onder de sponsoring van een van de regionale Qpartners. Er is een vast percentage opgenomen in de prijs voor klanten en leveranciers, per verkochte eenheid. De Qpartner betaald zijn deel en de te verwachten donaties bij aanvang van de start van het goede doelen project.

De organiserende Qpartner beslist welke goede doelen een donatie zullen ontvangen. Panhuijsen heeft gekozen om zakenvriend van het KWF te zijn.

Wilt u meer te weten komen over het project wat wij als zakenvriend steunen op de Universiteit van Tilburg, klik dan hier.

Waar wij voor staan

Panhuijsen luistert naar de klant. Speelt in op wat er leeft in de markt en de branche en is voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Het leveren van verpakkingsmaterialen en -machines is uiteraard het uiteindelijke doel. Panhuijsen is zich echter bewust van het feit dat de klant meer wil dan leveringen alleen. Advisering op het brede terrein van verpakken is dan ook de toegevoegde waarde die Panhuijsen levert.
Showroom
Magazijn
Service Technische Dienst
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.