Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Extra voorzorgsmaatregelen omtrent Corona

Extra voorzorgsmaatregelen omtrent Corona

Beste klant,
Vanwege de aanhoudend hoge besmettingscijfers nemen wij extra voorzorgsmaatregelen.

We willen het aantal fysieke contacten beperken, daarom is onze showroom vanaf vandaag enkel te bezoeken op afspraak.

Goederen afhalen blijft mogelijk, wel dient vooraf de bestelling te zijn doorgegeven en een tijdstip voor het afhalen te worden afgestemd met onze verkoopmedewerker. Wij kunnen de bestelling uiteraard ook bij je bezorgen, in deze bijzondere tijden zullen wij dit kosteloos doen.

Op een rijtje:
• Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.
• Bestellingen afhalen mogelijk na afstemming met onze verkoopmedewerker
• We werken zoveel mogelijk vanuit huis. Je kunt ons via de bekende kanalen bereiken.
• Uiteraard kun je voor nieuwe bestellingen en advies bij ons terecht.
• Leveringen gaan onverminderd verder.
• Ons serviceteam staat onveranderd tot je beschikking. We proberen storingen in eerste instantie op afstand op te lossen. Mocht het probleem hiermee niet verholpen zijn dan staat onze technische dienst voor je klaar om reparatie ter plaatste uit te voeren.