Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Anderhalve meter Inloopmatten

Anderhalve meter Inloopmatten

In de strijd tegen het Corona-virus (COVID-19) hebben wij vanaf heden inkoopmatten in ons assortiment. Deze kwalitatief mooie matten zijn voorzien van een boodschap ter preventie van het virus. Zoals de anderhalve meter regel of het regelmatig wassen van je handen. De matten zijn in twee formaten te verkrijgen. Namelijk 90x120cm en 120x180cm.Daarnaast zijn ze er ook in het Engels en in het Duits.
Interese? Ga naar onze shop en bestel ze direct.
BESTEL HIER