Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Panhuijsen en maatregelen Corona

Panhuijsen en maatregelen Corona

Als Panhuijsen nemen ook wij onze verantwoordelijkheid om het Coronavirus terug te dringen. Dat betekent in eerste instantie fysieke contacten tot een minimum beperken. Daarbij hebben we enkele maatregelen genomen om onze medewerkers en onze klanten te beschermen.


Op een rijtje:

  • Bezoekluw beleid vanuit Panhuijsen en naar Panhuijsen toe.
  • We werken, wanneer mogelijk, vanuit huis. Gesprekken voeren we via telefoon, Skype of vergelijkbare apps.
  • Ons serviceteam staat onveranderd tot je beschikking. We proberen storingen in eerste instantie op afstand (bijv. via videobellen) op te lossen. Mocht het probleem hiermee niet verholpen zijn dan staat onze technische dienst voor je klaar om reparatie ter plaatste uit te voeren.
  • Leveringen die staan gepland, gaan gewoon door.
  • Uiteraard kun je voor nieuwe bestellingen en advies, zoals gebruikelijk en vertrouwd, bij ons terecht.
Heb je vragen, dan staan we je graag telefonisch of via mail te woord.

Telefoon; +31 (0)13 5 835 835
Mail; info@panhuijsen.nl