Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Inpakken en wegwezen binnen 7 seconden!!

Inpakken en wegwezen binnen 7 seconden!!

Klep open
Product erin
Strip eraf
Klep dicht
En klaar, stop de tijd!

Er is geen verzendverpakking die handmatig sneller en gemakkelijker te vullen is dan de Envelobox. In praktisch één handeling kun je de Envelobox vullen. Oftewel binnen 7 seconden, hupsakee verzendklaar!

De voordelen van de Envelobox:
• Speciaal voor brievenbussen in Nederland
• Je bespaart op verzendkosten
• De ontvanger hoeft niet thuis te zijn
• Luchtarm verpakken
• Herbruikbaar, dus beter voor het milieu
• Opdruk met eigen logo mogelijk
De Envelobox is onze nieuwe, unieke en eco-vriendelijke verzendverpakking die de voordelen combineert van het gemak van een verzendenvelop en stevigheid van een brievenbusdoos. Het is een ideale verzendverpakking voor drukwerk, kleding, documenten en kleinere producten. De Envelobox biedt door zijn ontwerp meer ruimte dan een doorsnee envelop en is tevens sneller verzendklaar te maken dan welke verpakking dan ook. De plak en scheurstrip zorgt ervoor dat je geen tape hoeft te gebruiken. Met de Envelobox wordt er minder loze lucht ingepakt doordat de verpakking beter aansluit op het product dat moet worden ingepakt. En het mooie is; hij past altijd door de brievenbus! Je bespaart dus aanzienlijk op portokosten. De Envelobox, gemaakt van 450 grams karton, is beschikbaar in de kleuren bruin en wit. Daarnaast heb je de keuze om te kiezen uit een A6 of A4 variant.