Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Ons retour-monster bij u in huis?

Ons retour-monster bij u in huis?

Monster–retour-zakken van Panhuijsen.
Hét “papieren” alternatief voor kunststof verzendzakken.

• Vervaardigd uit 135 grams Recycling Kraftliner.
• Eenvoudige sluiting door een krachtige zelfklevende strip.
• Handige tearstrip voor het eenvoudig openen.
• Vulhoogten tot en met 80 mm.
• Uitstekend door ons digitaal te bedrukken met uw logo.
• Bijzonder geschikt voor het verzenden van textielwaren.
• Herbruikbaar door middel van een tweede plakstrip.

Deze monsterzak is onze nieuwe, unieke, eco-vriendelijke verzendverpakking. Het is een ideale verzendverpakking voor drukwerk, kleding, documenten en kleinere producten. De monsterzak biedt door zijn ontwerp meer ruimte dan een doorsnee envelop en is tevens sneller verzendklaar te maken. De plak en scheurstrip zorgen ervoor dat je geen tape hoeft te gebruiken. Tevens als retourzak te gebruiken door middel van de tweede plakstrip; produkt in de zak, plakstrip afpellen, dichtvouwen, klaar! De monsterzak, gemaakt van 135 grams Recycling Kraftliner, is beschikbaar in de kleur bruin. Daarnaast heb je de keuze om te kiezen uit een 6-tal versies variërend van 200 x 300 x 50 tot 450 x 550 x 80 mm.

Monster bij u in huis? Bel 013 - 583 58 35