Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Recordaantal bezoekers tijdens de WebWinkel VakDagen 2020

Recordaantal bezoekers tijdens de WebWinkel VakDagen 2020

De 14e editie van de Webwinkel Vakdagen was denk ik wel voor iedereen een groot succes. De beurs werd goed bezocht en tijdens de presentaties puilden de lezingenzalen uit. Dat zorgde voor een gezellige en bruisende sfeer, zonder dat de kwaliteit van de gesprekken verloren ging.

Ook wij hebben afgelopen woensdag en donderdag vele nieuwe gezichten mogen verwelkomen in onze stand. We willen iedereen nogmaals bedanken voor de getoonde interesse in Panhuijsen.
Nu zijn we volop bezig om iedereen zo snel mogelijk van de gewenste informatie te voorzien.

Mocht je tussentijds alvast wat willen rondkijken in ons digitale magazijn, dan kan dat hier. Hier kun je terecht voor alle verpakkingsgerelateerde oplossingen en artikelen.

Wil je meer informatie omtrent Bedrukte Dozen Op Maat dan verwijs ik je graag naar onze website www.bedruktedozenopmaat.nl.

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch een bestelling plaatsen dan kun je ons bellen op 013 583 58 35. Wij zijn je graag van dienst.