Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

De WebWinkel Vakdagen, ook daar hoort Panhuijsen thuis!

De WebWinkel Vakdagen, ook daar hoort Panhuijsen thuis!

Wij zijn 29 en 30 januari 2020 wederom te gast in de Jaarbeurs Utrecht. Deze keer als deelnemer aan het grootste e-commerce-event van de Benelux: De Webwinkel Vakdagen!
Na 13 succesvolle edities en een recordaantal bezoekers van 12.715, volgt in 2020 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en vele exposanten. In maar liefst 11 lezingenzalen zullen voornamelijk vraagstukken uit de dagelijkse praktijk aan bod komen waarbij de bezoeker direct toepasbare tips krijgt. Daarnaast staat er een Keynote programma centraal waar topsprekers visie en lange termijn strategie zullen presenteren.

Breng je Panhuijsen een bezoek? Schrijf je dan in en ontvang je toegangsbewijs via deze link; https://bit.ly/2LjkAKf