Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Bezoek Panhuijsen op Logistica 2019 - claim nu uw toegangsbewijs

Bezoek Panhuijsen op Logistica 2019 - claim nu uw toegangsbewijs

Breng ons 5, 6 of 7 november tijdens Logistica 2019 een bezoek op de Jaarbeurs Utrecht. Het grootste logistieke podium van Nederland. Daar willen, moeten wij bij zijn!!

U ook? Claim dan direct uw toegangsbewijs via deze link; https://bit.ly/33y0pyY
Logistica is het grootste logistieke podium van Nederland. Hier vindt u alle oplossingen in de intralogistieke technologie, material handling, logistieke dienstverlening en distributie. Met uw Logistica registratie heeft u ook toegang tot ICT & Logistiek en alle seminars.