Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Twee keer zoveel dozen per minuut

Twee keer zoveel dozen per minuut

‘We maken ook dozen voor anti-snurkbeugels. Dat is vast niet het eerste waar je aan denkt bij een verpakkingsbedrijf’, vertelt Joost van Dijk van Panhuijsen Verpakkingen. Maar dit specifieke doosje, met onder de beugel ruimte voor gebitsafdrukken, is wel een mooi voorbeeld van wat ze bij Panhuijsen kunnen. ‘Verpakkingen ontwikkelen, deze laten produceren, voorraad houden en periodiek uitleveren.’
Het Tilburgse bedrijf focust zich op het opvullen van verpakkingen, het sluiten ervan en het inwikkelen van pallets zodat die veilig vervoerd kunnen worden. ‘Onze interesse en passie liggen vooral in het uitdokteren van de beste verpakking.’ Met ‘onze’ bedoelt hij zijn zus Susanne en broer Michiel waarmee hij de directie vormt. ‘We zijn geen multinational dus we moeten ons ergens mee onderscheiden. Dozen schuiven is dus niet ons ultieme doel.’ Grote bedrijven hebben verpakkingsdeskundigen in dienst. Kleinere bedrijven kunnen bij Panhuijsen terecht. De rol van adviseur, ontwikkelaar en ontwerper pakken ze hier graag.

Hier lees je het hele artikel in RegioBusiness; https://bit.ly/2lGjcHL