Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

WELKE ZEKERHEID KIEST U? QUICK OF PREMIUM

WELKE ZEKERHEID KIEST U? QUICK OF PREMIUM

De kans op een ongeluk omwille van een slecht gezekerde lading moet wat ons betreft omlaag. Zoniet de wereld uit. Daarom verdient de nieuwe EU-regelgeving rondom het correct zekeren van lading onze prioriteit. Maar hoe pak je dat aan, waar begin je?

Vanuit onze klanten heerst er nogal wat onzekerheid over de nieuwe wetgeving. Vragen als: ‘is mijn pallet wel goed gewikkeld’ of ‘wat wordt er nu precies van mij verwacht’ worden ons met grote regelmaat gesteld.

Om antwoord te geven op deze vragen en onzekerheid over het wikkelen van uw pallet weg te nemen, heeft Panhuijsen een viertal testprogramma’s ontwikkeld. De resultaten uit deze tests zullen u laten zien of uw huidige manier van wikkelen voldoet aan de EU-voorschriften. Presteert uw gewikkelde pallet onder de norm dan kunnen wij u adviseren over het doorvoeren van verbeterpunten en hoe u de gestelde EU norm wel kunt halen. Ons uitgebreide testprogramma zal op basis van data aantonen dat uw pallet nu wel geschikt is voor een veilig wegtransport.

Afhankelijk van uw situatie kunt u ons inschakelen voor een gratis Quickscan of om een professioneel Adviesplan te laten opstellen. Bekijk de mogelijkheden.

Vergeet niet dat een lading die niet goed is vastgezet een gevaar kan zijn voor anderen en voor uzelf.

Wilt u meer informatie over ons Adviesplan of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 013 583 58 35.