Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

De oplossing hangt in de lucht

De oplossing hangt in de lucht

U heeft uw dozen klaar, de goederen ingepakt maar wat blijkt? De doos is net iets te hoog of te breed. Hoe kan ik de loze ruimtes nu zo vullen dat ik kan voorkomen dat de inhoud gaat schuiven en dat de dozen stabiel blijven zodat ik netjes mijn pallets vol kan stapelen.

De oplossing komt niet uit de lucht vallen, luchtkussenfolie. Luchtkussenfolie is voor verschillende toepassingen te gebruiken. Het biedt o.a. soepele maar gedegen bescherming voor variabele volumes en lengtes. Te gebruiken voor verpakken van allerhande voorwerpen, rond, recht of divers van vorm en in elke gewenste lengte.

Luchtkussenfolie is gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal en kan na gebruik opnieuw worden gerecycleerd. U bespaart tevens veel afval omdat luchtkussenfolie voor 99% bestaat uit lucht.

Te bestellen kant en klaar. Of nog beter, maak uw eigen bescherm/opvulmateriaal met de Qfill AP100. Interesse? Bel 013 583 58 35.