Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Pallets stabiliseren doe je met de CleverWrap!

Pallets stabiliseren doe je met de CleverWrap!

Veiligheid staat bij ons voorop! Daarom hebben wij de CleverWrap ontwikkeld. De eerste handdispenser waarmee je pallets wikkelt alsof deze machinaal zijn gewikkeld. Ga veilig op weg, wikkel slim, wikkel met de CleverWrap!

We hebben het al vaker gezegd; een kwart van de ongelukken met vrachtverkeer is te wijten aan verkeerde ladingzekering! Dit zorgt voor miljoenen euro's schade en veel leed. Met de komst van de eumos-wet bent u als bedrijf dat iets van A naar B vervoert, voortaan aansprakelijk wanneer de ladingzekering of palletstabilisatie niet aan de eisen voldoet.

Met ons unieke wikkelsysteem; de CleverWrap in combinatie met CleverStretch folie wikkelt u pallets voor optimale stabiliteit. 


Voordelen
- Een goed gewikkelde pallet is een stabiel gezekerde pallet
- Voorkomt schade aan lading en goederen
- Extra brede folie (60cm) dus minder wikkelingen
- Ergonomisch doordacht waardoor bukken en strekken tot een minimum wordt beperkt
- Snel en makkelijk folie wisselen
- Draagt bij aan een hogere verkeersveiligheid
- Iedereen kan het

Kennismakingsprijs; 1x CleverWrap inclusief 12 rollen CleverStretch (250 m per rol) nu Euro 325,-

Bestellen, informatie of een demo aanvragen? Bel Panhuijsen 013 583 58 35.