Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Zijn mijn pallets nog wel goed gewikkeld? Nieuwe regels, wat nu? Panhuijsen helpt!

Zijn mijn pallets nog wel goed gewikkeld? Nieuwe regels, wat nu? Panhuijsen helpt!

Aandacht voor palletstabilisatie is vanwege strengere EU-voorschriften voor het zekeren van vrachtlading essentieel. 

Er heerst vanuit onze klanten echter nogal wat onzekerheid over deze nieuwe wetgeving. Vragen als: ‘is mijn pallet wel goed gewikkeld’ of ‘wat wordt er nu precies van mij verwacht’ worden ons met grote regelmaat gesteld. 

Om antwoord te geven op deze vragen en onzekerheid over het wikkelen van uw pallet weg te nemen, heeft Panhuijsen een viertal testprogramma’s ontwikkeld. Afhankelijk van uw situatie kunt u ons direct inschakelen om een professioneel Adviesplan te laten opstellen. Bekijk de testprogramma's van Panhuijsen.

NIEUWE EU-REGELGEVING IN HET KORT
De nieuwe richtlijnenen leggen vanaf 2018 de verantwoordelijkheid van de ladingzekering niet alleen bij de vervoerder, maar bij alle betrokkenen in de transportketen. Elk bedrijf dat iets van A naar B vervoert, is voortaan aansprakelijk wanneer de ladingzekering of palletstabilisatie niet aan de eisen voldoet.

Vanaf dit voorjaar wordt de gehele lading van vrachtwagens bovendien kritischer bekeken bij inspecties langs de weg. Daarbij wordt niet alleen gelet op hoe de lading gezekerd is, maar gaat het ook om de details: hoe zijn de pallets verpakt en omwikkeld? En: zijn deze vormvast en stabiel?
Hier ligt de kracht van Panhuijsen. Wij bieden innovatieve palletwikkelsystemen om verschuiven en omvallen van de (pallet)lading te voorkomen. Wilt u weten hoe u uw pallets optimaal kunt wikkelen? Vraag het de experts van Panhuijsen! 

Voorkom gevaar maar voorkom ook boetes!