Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Piep zei de muis...

Piep zei de muis...

Sinds kort klinkt er een nieuw geluid uit ons magazijn. Een geluid zonder Oee of Aaai. Deze groene muis zorgt er namelijk voor dat je met het grootste gemak omsnoeringsband onder je pallet doorhaalt. Het lang voorovergebukt staan klungelen is vanaf nu verleden tijd.

In de praktijk blijkt het handmatig omsnoeren van een pallet namelijk niet zo eenvoudig. Je klemt simpel de omsnoeringsband in de klemmond van de StrapBandit. Met de verlengsteel schuif je vervolgens handig de StrapBandit onder de pallet door. De StrapBandit is slim doordacht en robuust waardoor deze niet klem komt te zitten onder of tussen de pallet. Zelfs vanuit staande positie kan de StrapBandit probleemloos worden gebruikt.

VOORDELEN

  • De StrapBandit is snel en veilig in gebruik
  • klemt de omsnoeringsband stevig vast
  • komt nooit vast te zitten onder of tussen de pallet
  • kan staand worden gebruikt
  • werkt met alle soorten omsnoeringsband
  • voorkomt vele malen bukken en knielen en vermindert de kans op ergonomische klachten.


Kortom, met de StrapBandit werk je sneller en voorkom je ergonomische klachten als rugpijn of knieklachten.

Haal nu zelf voordelig zo'n muis in huis,  bestel hem hier