Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Wij hebben een leuke Nieuwjaarsactie voor u!

Wij hebben een leuke Nieuwjaarsactie voor u!

Team Panhuijsen wenst u een fantastisch 2018! Wij willen het nieuwe jaar samen met u goed beginnen en hebben daarom een leuke Nieuwjaarsactie. Panhuijsen gelooft in dozen op maat. Bestel daarom in de maanden januari of februari voor euro 2.500,- aan goederen en ontvang 100 bedrukte dozen. U kunt hierbij kiezen uit een witte of een bruine doos uitgevoerd in kwaliteit B-golf. Het formaat van de doos is 305x220x250mm (inwendige maat). Uw logo wordt aan 4 zijdes fullcolor op de doos gedrukt. Het mooiste van alles, u krijgt de dozen van ons helemaal gratis! Geef nĂș uw bestelling door op 013 - 583 58 35.
U betaald geen eenmalige layout kosten. Dus bij herhalingsopdrachten hoeft u ook geen layout kosten meer te betalen. Dat is dus al mooi voor u geregeld.
*Actie wordt slechts 1x per klant verstrekt.*Actie loopt t/m 28 Februari 2018