Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Panhuijsen, uw partner in e-commerce. Bezoek ons tijdens de Webwinkel Vakdagen 2018.

Panhuijsen, uw partner in e-commerce. Bezoek ons tijdens de Webwinkel Vakdagen 2018.

Met een bezoek aan Panhuijsen tijdens de Webwinkel Vakdagen verbreed en verdiep je je kennis van verpakkingsoplossingen rondom e-commerce.

Ervaringsdeskundigen en topbestuurders delen 24 en 25 januari hun kennis in een uitgebreid programma over uiteenlopende onderwerpen. In 11 thema zalen en 1 grote keynote zaal worden ruim 180 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland.

Met 11.000 bezoekers is er meer dan genoeg gelegenheid om te netwerken. Niet alleen met andere webwinkeliers en multichannel retailers, maar ook met prominenten uit de branche. Ontmoet en wissel ervaringen met duizenden professionals uit uw vakgebied. Breng een bezoek aan Panhuijsen en laat je adviseren door één van onze experts. U kunt ons vinden op stand 16.