Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Panhuijsen neemt deel aan Logistica

Panhuijsen neemt deel aan Logistica

Ook dit jaar zijn wij aanwezig op Logistica van 28 t/m 30 november in de Jaarbeurs Utrecht. Logistica is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Naast een groot en volledig exposantenaanbod, heeft Logistica ook een uitgebreid inhoudelijk programma, met onder andere seminars, demonstraties en informatieve tours.
Kom bij ons langs en we praten je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van palletwikkelen en wikkelfolie. Die evolutie gaat tot op de dag van vandaag nog steeds door. Zowel in diversiteit van folies alsook het aanbrengen, het wikkelen van de folie zelf. Immers, hoe de folie wordt aangebracht is doorslaggevend voor de stabiliteit van de lading. Interessante ontwikkelingen voor u als klant, waardoor de kosten om uw producten met folie te omwikkelen flink kunnen worden gereduceerd en uw lading optimaal wordt gezekerd.
Direct inschrijven? Klik hier; http://wqd.nl/5vdI