Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Maak van lucht uw verpakkingsmateriaal

Maak van lucht uw verpakkingsmateriaal

Maak van lucht uw verpakkingsmateriaal.
De snelle groei van internet en e-commerce vragen om een gedegen en verantwoorde oplossing voor uw verpakkingsprobleem. De WIAIR 1000 biedt uitkomst. Middels een eenvoudige bediening maakt u zélf met de benodigde kussenfolie eindeloos veel meters verpakkingsmateriaal.
De kussenfolie is multi inzetbaar en bijvoorbeeld uitermate geschikt om te gebruiken als vulmiddel voor loze ruimtes of als inpakfolie voor uw kostbare produkten.

De WIAIR 1000 luchtkussenmachine is solide en compact van formaat waardoor u het apparaat kunt gebruiken daar waar u het nodig heeft.
VOORDELEN
•Compact en robuust gebouwd
•Draagbaar dus overal inzetbaar
•Bespaart tijd
•Efficiënt in materiaalverbruik
•Eenvoudig in gebruik, iedereen kan het