Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Pak dit jaar écht goed uit, maak uw Kerstgeschenk persoonlijk

Pak dit jaar écht goed uit, maak uw Kerstgeschenk persoonlijk

Het lijkt nog ver weg, toch is het einde van het jaar weer in zicht. Tijd om uw relaties weer een blijk van waardering te overhandigen. Maar hoe zorgt u dat u opvalt?
Bij Panhuijsen Verpakkingen kunt u kiezen uit een complete serie feestelijke verzendverpakkingen. Een drietal gangbare formaten (eindejaarsgeschenk S, M en L) zijn standaard voorzien van een sfeervolle full colour eindejaars opdruk. Hiermee bent u meteen, zonder enige moeite al helemaal in de juiste Kerstsfeer.
Wilt u liever zelf uw verpakking ontwerpen?
Ook dat kan. Omdat wij digitaal bedrukken zijn de mogelijkheden eindeloos. Verpak uw eindejaarsgeschenk in een persoonlijk ontworpen verpakking en u zult zich écht onderscheiden van uw concurrenten.

Panhuijsen maakt uw eindejaarsgeschenk onvergetelijk! Bel 013 583 58 35 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.