Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Draadloos nieten schieten met de DSA-3522-E van Bostitch

Draadloos nieten schieten met de DSA-3522-E van Bostitch

Beweeg jezelf vanaf nu moeiteloos van plek naar plek met de nieuwe snoerloze dozensluiter op accu van Bostitch!

Deze dozensluiter schiet nieten van 19mm & 22mm en is ideaal voor bedrijven die op verschillende locaties dozen moeten sluiten. Luchtslangen zijn overbodig! De DSA-3522-E is geschikt om zowel enkel- als dubbelwandig karton te sluiten.
De dozensluiter wordt geleverd met 2 lithium-ion-accu’s die elk tot 800 nieten per lading schieten en in slechts 45 minuten zijn herladen. Zo kan het apparaat de hele dag zonder onderbreking ingezet worden.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie bij u op de werkvloer.