Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

De BXT3, een nieuwe generatie omsnoeringsmachines

De BXT3, een nieuwe generatie omsnoeringsmachines

Met trots stellen wij aan u voor, de BXT3. Een nieuwe generatie accu-aangedreven omsnoeringsmachines voor omsnoeringsband van 9 - 19 mm. De handige display met touchscreen zorgt voor een extreem bedieningsgemak. Het gereedschap is perfect uitgebalanceerd waardoor het in alle omstandigheden, zowel horizontaal als verticaal is te gebruiken zonder snel vermoeid te raken. De BXT3 is ontworpen om de dagelijkse beproevingen van industrieel gebruik te kunnen weerstaan.

VOORDELEN

  • Digitale gebruikersinterface met touchpadinstelling voor een vlotte en eenvoudige bediening
  • Variabele spansnelheid welke middels vingerdruk traploos is te regelen
  • Favorieten functie waardoor met een enkele klik kan worden gewisseld tussen voorgeprogrammeerde gereedschapsinstellingen 
  • Banduitlijning functie geeft aan dat de omsnoeringsband correct is ingelegd zodat een goede omsnoering is gewaarborgd 

Wij leveren de BXT3-13, BXT3-16 en BXT3-19. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag om een demonstratie bij ú op de werkvloer.