Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Bezoek ons op Empack 2017 stand B307

Bezoek ons op Empack 2017 stand B307

De economie zit in de lift, de lente dient zich aan, de mensen zijn weer vrolijk gestemd. Kortom er wordt weer gekocht en verkocht dat het een lieve lust is. De vooruitzichten zijn gunstig dus dit is het moment om te investeren in high end verpakkingsmateriaal.

Zoekt u naar nieuwe mogelijkheden om u te onderscheiden in een markt die vecht om aandacht? Dan bieden de gepersonaliseerde dozen van bedruktedozenopmaat.nl uitkomst. Want niet langer is de dame aan de kassa het meest verleidende aspect tijdens het doen van een aankoop. De beleving van het pakket dat de klant thuis ontvangt, daar draait het om!
Haal meer rendement uit uw verpakkingen.
De vooruitzichten zijn economisch gezien gunstig. Toch moet u op de kosten blijven letten. Wij willen u daarom graag laten zien waar voor u als ondernemer winst is te behalen. Bezoek onze stand, nummer B307 en leer meer over:

  • De do's en don'ts van folie wikkelen. Leer van onze specialisten.
  • Het gemak van geautomatiseerd pallet wikkelen.
  • Bedrukte dozen op maat. Hoe u zich ├ęcht kunt onderscheiden in een vechtmarkt.

Kom naar Empack, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Heeft u nog geen entreekaarten? Registreer u hier.