Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

De nieuwe kalender voor 2017 is verkrijgbaar

De nieuwe kalender voor 2017 is verkrijgbaar

Het is weer zover. Onze jaarlijkse kalender is weer verkrijgbaar.Wij hebben de kalender naar onze klanten en prospects verzonden.Mocht u onverhoopt geen exemplaar hebben ontvangen of wilt u extra kalenders hebben ? Laat ons dat weten en wij sturen u kosteloos een exemplaar (extra) toe.