Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Webwinkelvakdagen 2016

Webwinkelvakdagen 2016

Op 20 en 21 januari presenteert Panhuijsen zich op de webwinkelvakdagen in Utrecht. Op de stand wordt het brede assortiment verzendverpakkingen dat Panhuijsen kan leveren vertoond!

Daarnaast lanceert Panhuijsen haar nieuwe website, waar u zelfstandig uw bedrukte dozen op kunt ontwerpen en bestellen. Beginnende webshop? Interesse in kleinere aantallen, een speciaal op maat gemaakte doos en/of een persoonlijke bedrukking? Bij ons is dit mogelijk.
Kijk snel op bedrukte dozen op maat

Voor vragen of meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons op 013-5835835, of u kunt een e-mail sturen naar info@panhuijsen.nl