Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Te koop aangeboden: 2x Audion Industriële Vacuum sealer VI-750 special

Te koop aangeboden: 2x Audion Industriële Vacuum sealer VI-750 special

Voor een goede zakenrelatie van ons hebben wij een tweetal Audion Elektro Industriele vacuum sealers in de verkoop.
Machines zijn in zeer goede staat. Altijd netjes onderhouden en hebben in cleanroom omgeving gewerkt.

Vraagprijs per machine is EUR. 9.000,-- excl. BTW
De machines zijn desgewenst werkend te zien.
Er zit verder geen garantie meer op deze machines.

------------------------

Audion Elektro Vacuum Impuls Sealer type VI 750

De vacuüm impuls sealer is een industriële machine voor het vacuüm verpakken en/of het verpakken onder aangepaste atmosferische omstandigheden (begassen). De VI is gemakkelijk te bedienen. In de standaard uitvoering is de VI uitgevoerd met 9 verschillende programma’s. Stel de vacuüm-, gas-, seal- en koeltijd in met behulp van de potmeters. Druk daarna op de voetbediening om de vacuüm-/gas- en sealcyclus te starten. De VI heeft een persluchtaansluiting nodig van 6 bar.
Beide sealbalken van de VI worden verwarmd. De sealbalken kunnen met 4 tussenstanden van verticale tot horizontale positie worden geplaatst om tot de meest ideale werkpositie te komen. Alle moderne verpakkingsmaterialen kunnen worden gebruikt. Van polyethyleen, polypropyleen, PVC en verschillende laminaten. Standaard is de VI uitgevoerd met een vacuümpomp van 5 m3 per uur en een waterafscheider. De machine is gemakkelijk te verplaatsen door de 4 wielen.

Algemene werking
Plaats de zak met het product tussen de geopende sealbalken en over de vacuümpijp. Druk op de voetbediening waardoor de sealbalken sluiten en het vacumeren, begassen en het sealen automatisch begint. Na het sealen gaan de sealbalken weer open en kan er een nieuwe zak tussen de sealbalken worden geplaatst.

Deze machines zijn voorzien van de volgende opties:
1) Grote Venturi vacuümpomp, 30m3/uur voor snel vacumeren
2) 140mm extra brede vacuumpijp

Technische gegevens VI 750
Seallengte 750 mm.
Sealbreedte 5 mm
Foliedikte Max. 2 x 0,2 mm
Begassing Standaard
Voltage 230 Volt/50-60Hz
Vermogen 1800 Watt
Gewicht 94 kg