Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

NoviaWrap, snel, flexibel en kan tegen een stootje

NoviaWrap, snel, flexibel en kan tegen een stootje

Panhuijsen Verpakkingen herintroduceert zelfklevend golfkarton. Novia Wrap is verkrijgbaar in vellen, met diverse afmetingen. Ook is Novia Wrap op rol in diverse breedten verkrijgbaar. Het golfkarton kleeft alleen aan zichzelf, dus niet aan het product! Het karton is makkelijk om producten met diverse afmetingen snel en doeltreffend te verpakken. Met een handmatige of machinale pers wordt een veilige verzending gewaarborgd. Het karton is sterk door de verschillende lagen en dempt eventuele schokken. Het is goed zichtbaar als er geprobeerd is de verpakking te openen.
Door het te verpakken product op het vel te leggen en het karton erom heen te vouwen creƫert u een degelijke en veilige verpakking. Novia Wrap is de juiste verpakking om overtollig verpakkingsmateriaal te reduceren. Is uw interesse gewekt, kijkt dan op www.panhuijsen.nl of vraag een monster aan bij onze verkoopbinnendienst.