Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Geslaagd feest rondom het 110-jarig bestaan en het Panhuijsenpad!

Geslaagd feest rondom het 110-jarig bestaan en het Panhuijsenpad!

Langs deze weg willen de directie en medewerkers van Panhuijsen iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid bij de opening van het Panhuijsenpad, de borrel bij Dudok en jullie giften aan het KWF. Wij hebben erg genoten en kijken met veel plezier terug op deze namiddag en avond.

Wij hebben begrepen dat de speech die gehouden werd door onze oud-directeur H.P. van Dijk niet voor iedereen hoorbaar was. Geïnteresseerden kunnen deze in het bijgevoegde document terugvinden.
Speech Panhuijsenpad