Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Service en Technische Dienst

U mag van Panhuijsen verwachten, dat er na een aanschaf van een verpakkingsmachine door u optimale service wordt verleend. Ofschoon wij reeds bij de aanvaarding van een vertegenwoordiging voor machines in Nederland, letten op de service gevoeligheid van een bepaald produkt, kan het voorkomen dat u storing krijgt en een beroep moet doen op onze servicedienst.Fijn is het dan te weten dat Panhuijsen goed opgeleid personeel heeft om uw problemen op korte termijn op te lossen.

Uiteraard hebben wij ook een onderdelenmagazijn, waarin de kritische onderdelen voor u op voorraad liggen, geheel conform de ISO eisen.Conform Arbo richtlijnen adviseren wij u, om voor de door ons geleverde machines een preventief onderhoudscontract af te sluiten, zodat uw machine minimaal 1 keer per jaar aan een inspectie wordt onderworpen. Vraag hierna bij onze afdeling verkoop en er zal u een passend voorstel worden gedaan.

Tarieven technische dienst
Arbeidsloon
Zonder servicecontract € 72,50 per uur

Voorrijkosten binnenland
Op basis van snelste route m.b.v. GoogleMaps. Van voordeur tot voordeur. EUR. 1,60 per /km

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Waar wij voor staan

Panhuijsen luistert naar de klant. Speelt in op wat er leeft in de markt en de branche en is voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Het leveren van verpakkingsmaterialen en -machines is uiteraard het uiteindelijke doel. Panhuijsen is zich echter bewust van het feit dat de klant meer wil dan leveringen alleen. Advisering op het brede terrein van verpakken is dan ook de toegevoegde waarde die Panhuijsen levert.
Showroom
Magazijn
Service
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.