Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Soft and solid

Soft and solid

WrapPak EX mini is de combinatie van gepatenteerd Kraft papier welke op unieke wijze is gestanst met los daarop een zacht tissue schutvel. De twee soorten papier vormen samen een bijzonder, eigenzinnig en Eco vriendelijk verpakkingsproduct. In meerdere opzichten soft and solid dus.

Voordelen
• makkelijk voor gebruik in kleine ruimtes
• geen lijm of tape nodig door unieke in elkaar grijpende papierstructuur
• duurzaam alternatief voor bubbelfolie
• biedt uitstekende oppervlakte bescherming door 3D honingraat structuur
• snel aan de slag tegen minimale kosten
• 135 meter op rol!

Te bestellen via de website