Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Maak kennis met onze luchtacrobaat tijdens Empack 2019 in de Brabanthallen

Maak kennis met onze luchtacrobaat tijdens Empack 2019 in de Brabanthallen

Niet alleen presenteren wij onze CleverWrap 3 en 4 april aanstaande. U ziet tevens ons nieuwe luchtkussenapparaat, de Qfill AP 100 voor het eerst in levende lijve. Nieuw design en een verbeterde performance maken deze ware luchtacrobaat tot een onmisbare hulp in ieder magazijn.

Zien of proberen? Kom naar Empack 2019 in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch. U kunt ons vinden op stand B114.