Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Bezoek Panhuijsen op Empack 2019

Bezoek Panhuijsen op Empack 2019

Op 3 en 4 april aanstaande pakt Panhuijsen weer uit. We zijn deze dagen aanwezig met onze stand op Empack 2019.
Wij zijn voor velen een sparringpartner als het gaat om palletstabilisatie. Ons doel; voorkomen van schade aan uw goederen en een hogere verkeersveiligheid. Voor รบ dus de gelegenheid om al uw vragen uit de dagelijkse praktijk aan ons voor te leggen.
Tevens presenteren wij deze beurs onze laatste vinding; de CleverWrap! Bezoek een demo of doe mee met 'can you beat Mr Clever' en maak kans op een mooie prijs.

U kunt ons vinden op stand B114. Reserveer tijdig uw toegangsbewijs op onderstaande link.
https://bit.ly/2EfNKWf