Warning: include(/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/panhuijs/domains/panhuijsen.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Aandacht in Regio Business voor Panhuijsen verpakkingen

Aandacht in Regio Business voor Panhuijsen verpakkingen

Op 6 november verschijnt de Logistiek Special van Regio Business. In deze uitgave ondermeer aandacht voor Panhuijisen Verpakkingen en de laatste ontwikkelingen omtrent palletstabilisatie. Joost en Michiel van Dijk gaan in op de strengere EU-voorschriften die gelden voor alle betrokkenen in de transportketen.
Een voorproefje lees je hier