Welkom op de website van Panhuijsen.

Panhuijsen luistert naar de klant. Speelt in op wat er leeft in de markt en de branche en is voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Het leveren van verpakkingsmaterialen en -machines is uiteraard het uiteindelijke doel. Panhuijsen is zich echter bewust van het feit dat de klant meer wil dan leveringen alleen. Advisering op het brede terrein van verpakken is dan ook de toegevoegde waarde die Panhuijsen levert.

Last but not least wil Panhuijsen partnership met haar klanten, met haar leveranciers en met haar medewerkers. Alleen op die manier kan continuïteit worden gegarandeerd en kunnen samenwerkingen tot wederzijds vruchtbaar resultaat leiden. Niet voor niets voert Panhuijsen de slagzin: Panhuijsen, voorRAAD in Verpakkingen.

Laatste nieuws

BREAKING NEWS: EMPACK BRUSSELS VERPLAATST

Naar aanleiding van het geldende dreigingsniveau 4 in het Brussels Gewest, is het, Easyfairs inziens, veiliger om de evenementen naar Mechelen te verhuizen. Lees Lees meer »

Logistica 2015 Jaarbeurs te Utrecht 10 t/m 13 November 2015

Van dinsdag 10 November t/m vrijdag 13 November 2015 vindt de Logistica plaats. De organisatie van Logistica 2015 heeft voor deze beurs een drietal speerpunten: KOSTENBESPARING, EFFICIENCY EN ERGONOM...
Lees meer »

Dalende olieprijzen, stijgende plastic- en folieprijzen

In dit nieuwsitem van RTL wordt heel beknopt uitgelegd waarom de folieprijzen vooralsnog stijgen.
Lees meer »